logomamaninjashop

Когато родителите са най-големият враг на децата си

Автор: Калоян Явашев

Да се превърнеш в родител за повечето хора е повратно събитие в живота. Някои се радват, други плачат (9 месеца след бурно парти и доста бели петна), а някои, като нас, посрещат родителството с подозрение и някаква вътрешна тревога, която след известно време неминуемо се оправдава. Въпреки всичко, човешкият вид продължава да се размножава, макар че при някои хора това се случва неосъзнато и по силата на навика. Наблюдавайки някои родители, аз съвсем сериозно съм си мислил за нуждата от полагане на изпит преди да ви се даде право да имате поколение. Право, което безогледно се използва от всеки, който желае да има деца, и внася доста смут в иначе изтерзаната ми душа. На някои хора е лудост да повериш и кактус да отглеждат, но те гордо правят бебета и създават семейства. Ето някои примери, които ще ви подскажат, че родителите могат да се окажат най-големия враг на децата си:

Ако чуете някой новоизлюпен татко в родилното да уверява жена си, че е взел капарото и още като ги изпишат, трябва да тръгнат за Гърция, значи става дума за малък семеен бизнес, а не за щастливо събитие. Обикновено "стоката" се пласира по най-бързия начин, а веднъж възстановена "фабриката" е готова за повторен 9-месечен производствен процес.

Майките, които убиват

bebe

Ако бъдещите родители са решили да посрещнат раждането на рожбата си в домашни условия и да я отглеждат близо до природата като кроманьонци. Жената ражда в напълно естествена среда - в обора, до кравата. Понеже не ползват електричество и други съвременни удобства, бащата реже пъпната връв с подострено ребро от ненасилствено умряло магаре, на свещ от естествен восък, за който са помолили горските пчели. Жената кърми детето до осмата му година, след това го захранва с корени и листа, а гордият татко го учи как да търси горски плодове и да благодари на дърветата за даровете им. Няма нужда от образование, а най-важните уроци се преподават от самите родители и домашните животни, които всъщност са преродени родственици. Котката преподава алгебра, прасето - биология, патката (далечна прабаба по майчина линия) - история. Изключение е само философията, която е поверена на един дъб.

Дизайнерската дрога

narko

Ако са родители, чиито живот е едно безкрайно парти, спомените им се простират до вчерашния ден, а плановете за бъдещето до утрешния. Те са постоянно в настроение да се забавляват и цялата им неизчерпаема енергия се влага в танци до сутринта. В кръвта им можете да откриете подробен каталог на всички известни наркотици, често гарнирани с алкохол. Постоянно ходят със слушалки в ушите, а силната музика убива всеки немощен опит за мислене. Трудно се съсредоточават и рядко нещо задържа вниманието им повече от половин минута, а мозъкът им функционира като черна дупка, понеже каквото и да влезе в него изчезва. В деня на изписването на родилката, се връщат три пъти до болницата, защото все забравят бебето. Накрая му слагат GPS и така не го губят цели 20 минути.

За да не видим дъщеря си да търси спонсор

phpcfdsco 800x

Сн. offnews.bg

Ако сте един от първите чалга изпълнители и сте решили да направите невръстната си дъщеря звезда, като я нацапате с грим и я накарате да се кълчи като опитна проститутка. Тук имам съмнения, че поради недъга си, господин Мурад е бил заблуден. Когато са снимали последния клип на щерката, той е стоял встрани и само е подпитвал - "Какво правят? Как изглежда Сузанита? Добре ли се получава? ". Вероятно са му отговаряли - "Аааамииии, нищо особено не правят. Стоят в една кола, а дъщеря ти се наведе към дюкяна му, но всъщност му завързва обувките, щото момчето е със завършен 3-ти клас. Сузанита изглежда млада, свежа и невинна и изобщо не можеш да познаеш на колко години е. Получава се супер, ще бъде истински хит тая песен, а малката е бъдеща звезда от ранга на Хисарския поп, Наско ментата или Кати (волната пеперуда)". Аз обаче имам едни съмнения, че бащата не само много добре знае какво прави щерка му, а дори е инициатор на кариерата й.

Детето - жертва

phpkk0adq 800x

Сн. offnews.bg

Ако си фен на която и да е безсмислена група хора, които се наричат български футболни клубове и си нарисуваш децата със свастики.


Препоръчваме ви още:

Типовете семейства според татко Калоян

Типовете семейства според татко Калоян - продължението

Първо да възпитаме бащите

 

Последно променена в Четвъртък, 30 Август 2018 14:46
Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам