Обуйте шарените чорапи!

21-ви март е международен ден на хората със Синдром на Даун и по цял свят обуват шарени чорапи, за да покажат, че светът е шарен! И тази година Фондация "Живот със Синдром на Даун" призовава да обуете шарени чорапи в подкрепа на хората Синдром на Даун: "Предизвикваме всички вас, всички известни личности и влогъри да направят същото, като призоват и своите последователи, за да покажем, че заедно можем да се обединим и да подкрепим хората със Синдром на Даун, защото заслужават щастлив и достоен живот както всеки от нас. Споделяйте клипа и се включете в нашето шарено и забавно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! 

1. Обуйте шарени чорапи на 21-ви Март!
2. Направете снимка с чорапите или видео – „Аз приемам хората със Синдром на Даун“.
3. Споделете снимката във Фейсбук или Инстаграм, като отбележете #животсъссиндромнадаун и тагнете профила ни, Живот със Синдром на Даун / Life with Down Syndrome. 
4. Предизвикайте 3-ма приятели да направят същото предизвикателство.

На 20.03. и 21.03. Фондация Живот със Синдром на Даун организира обучение със специалисти на Карин дом за около 26 директори и учители/педагози/ на тема: „Акценти в обучението на деца със специални потребности“. По време на това обучение учителите ще бъдат запознати с някои особености на деца с различни диагнози и, разбира се, Синдром на Даун, участието на фондацията е чрез споделяне на видеоклип и опит за промяна на нагласи, разбиване на стереотипи и предразсъдъци, а по-ценното е, че присъстват учители, в чиито групи има деца със Синдром на Даун от Варна и Каварна.

Живот със Синдром на Даун, финансира и организира тренировки по плуване за 10 деца с Даун от София и 10 деца с Даун от Варна в продължение на 6 месеца.

Благодарение на това, че хората си поръчват чаша на фондацията с кауза, Живот със Синдром на Даун ще организира (отново абсолютно безплатно) и летен лагер за деца с Даун и техните семейства от Варна и региона.


Препоръчваме ви още:

Какво може Микаела

Слънчевото семейство на Силвена

Светът на Мария

Последно променена в Вторник, 20 Март 2018 09:30
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Аз съм мечта

Аз съм мечта

18 Дек, 2018 Истории

Запали реката

Запали реката

18 Дек, 2018 Ревюта

Научете ме!

Научете ме!

18 Дек, 2018 Образование

Всички обичат Лего

Всички обичат Лего

17 Дек, 2018 Развлечения

С дете през зимата

С дете през зимата

16 Дек, 2018 Забавно

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам