Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Учителят, който обича всички

Центърът за приобщаващо образование кани  ученици от цялата страна да участват в конкурс, "Учителят, който обича всички". Стартът на кампанията ще бъде обявен официално на 5 април.

Учениците могат сами да изберат свой любим учител и да му подготвят изненада, която да заснемат и споделят. Инициативата дава възможност на децата да изкажат благодарността си към учителите, които им помагат да израснат.

Конкурсът е част от национална кампания “Дни на приобщаването 2017”.  Нейната цел е да популяризира принципите на приобщаващото образование - всяко дете, независимо от своите силни или слаби страни, в която и да било област, да може да участва пълноценно в училищната общност и занимания.


Национална кампания „Дни на приобщаването 2017“ се организира в рамките на програма „Едно училище за всички” – Фаза 2, с подкрепата на Фондация „Америка за България”.  С тази програма Център за приобщаващо образование се фокусира върху прилагане и усъвършенстване на Модела за организиране на училищните процеси за изграждане на приобщаваща училищна среда с повече училища-партньори и с по-широк географски обхват. Той работи в четири основни области за развитие на училището: училищно управление, педагогически практики, партньорство с родителите и детска закрила. С помощта на първите пилотни и още нови десет училища-партньори, центърът ще работи три учебни години, за да го подобри и адаптира, така че да отговаря по-адекватно на училищната действителност.

Последно променена в Четвъртък, 30 Март 2017 14:17
Прочетена 629 пъти
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Сами пишем себе си

Сами пишем себе си

25 Апр, 2018 Истории

Въпрос на оцеляване

Въпрос на оцеляване

25 Апр, 2018 Здраве

Удобното дете

Удобното дете

25 Апр, 2018 Възпитание

Майката не е само "инкубатор"

Майката не е само "инкубатор"

25 Апр, 2018 Добра форма

Бавачка или баба

Бавачка или баба

25 Апр, 2018 Възпитание

Facebook

Hi, Granny :) #mamaninja #grandson #babybobby

A post shared by Maria Peeva (@mimipeeva) on