Ако сте в Пловдив за Деня на детето, не пропускайте Капана Фест

Програмата за деца от 1 до 3 юни е на невиждано досега ниво 

Остават броени дни до Капана Фест и това лято организаторите обещават уникална програма за деца. От 1 до 3 юни кварталът на творческите индустрии ще бъде шарен, детски и вълшебен. Ако и на вас ви се иска доза качествено изкуство и веселба, за малки и големи, стягайте багажа за Пловдив.

Седмото издание на фестивала по традиция предлага цял тон артистични изживявания в направленията Музика, Танци, Занаяти, Работилници, Кино, Литература, Театър и Спорт, но за пръв път обръща такова специално внимание на съдържанието за деца. Естествено, най-пълна е детската програма на 1 юни, но и следващите два фестивални дни далеч няма да са скучни.

92A16E99 ok

В Литературната зона на фестивала и в Зоната за игрално и анимационно кино 1 юни е посветен изцяло на децата и ще им предложи редица развиващи и весели занимания, като специална селекция от филми, заснети от деца за деца, и срещи с едни от най-красивите и ценни български детски книги, представени от техните автори на мини-събития, измислени и разработени специално за фестивала. На 2 и 3 юни детството в тези зони продължава с бисери като нашумелия филм на Ясен Григоров „Лили Рибката“ и вълшебната детска книга на Сотир Гелев „Как Лора се научи да брои до десет“.

MAN 6759

Една от 4-те музикални сцени на Капана Фест, Сцена Капана, също предлага специална селекция от музика, танци и театър за деца през всички фестивални дни, а освен това ще има какви ли не развиващи и образователни детски работилници, игри, батути и стени за катерене. В Базар капана над 120 съвременни занаятчии ще предлагат впечатляващите си авторски продукти, а една значителна част от тях са предназначени специално за малки човеци.

F1C05278 ok

И понеже няма щастливи деца без щастливи родители, можете да разгледате пълната програма на Капана Фест Лято 2018 и да си харесате някое изживяване по ваш вкус. Те ще бъдат много, разнообразни и уникални. 

За повече информация: Официална фейсбук страница на Капана Фест


Препоръчваме ви още:

Пролетен базар на книгата на открито

Магията превзема Център за обществена подкрепа "Св. София" в Деня на детето

Да помогнем на талантливите деца

 

Последно променена в Сряда, 30 Май 2018 15:58
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Аз съм мечта

Аз съм мечта

18 Дек, 2018 Истории

Запали реката

Запали реката

18 Дек, 2018 Ревюта

Научете ме!

Научете ме!

18 Дек, 2018 Образование

Всички обичат Лего

Всички обичат Лего

17 Дек, 2018 Развлечения

С дете през зимата

С дете през зимата

16 Дек, 2018 Забавно

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам