logomamaninjashop

Фотоконкурс за настоящи и бъдещи родители

Конкурсът „Фото Puls” търси най-харесваните настоящи и бъдещи родители за втора поредна година

Победителите ще запечатат семейни спомени с професионална фотосесия за корицата на списание, специално издадено за „Форум бременност и детско здраве“.

За втора поредна година здравният сайт Puls.bg организира фотоконкурсa “Фото Puls” за всички настоящи и бъдещи родители по повод осмото издание на „Форум бременност и детско здраве“, което ще се проведе на 31 март и 1 април в Sofia Event Center, София.

В конкурса могат да участват всички семейства с деца от 0 до 2 години, както и всички бъдещи родители в периода на бременност, като споделят свои семейни снимки. Срокът за изпращане на снимките е до 8 март 2018 г. Конкурсът се провежда на сайта Puls.bg, а гласуването стартира след предварително регистриране на онлайн платформата.

Победителите в конкурса “Фото Puls” за най-харесвани настоящи или бъдещи родители ще спечелят специално организирана тематична фотосесия „Мама, татко и аз“. Те ще украсят и корицата на специализирано списание, специално издадено за „Форум бременност и детско здраве“, а освен това ще получат и комплект за хранене „Труман“ на Philips AVENT. Във втория етап на фотоконкурса участниците, класирали се от 2-ро до 6-о място, ще имат възможност да се състезават за наградата на публиката (Повече за наградите вижте в сайта).

Подробности за условията и регламента за участие в конкурса вижте тук.

Тазгодишното издание на „Форум бременност и детско здраве“ фокусира вниманието на аудиторията върху разпространени в съвремието сериозни симптоми през бременността, активното раждане и кризите в детската възраст. Програмата предвижда специално време за въпроси на посетителите към лекторите. По традиция събитието ще представи най-новите продукти и услуги от полза на младите семейства. За повече информация и регистрация – посетете сайта.

 

Препоръчваме ви още:

За специалистите, на които се доверяваме

„Форум бременност и детско здраве“ стъпва и в Пловдив

За лекарите вълшебници и техните войници - лекарствата

Последно променена в Сряда, 28 Февруари 2018 12:51

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам