logomamaninjashop

Cartoon Network и Boomerang – акцентите през януари

Cartoon Network

Невероятното пътешествие из Елмор

От 13-и януари – всяка събота от 10:00 ч.

Стягай багажа и идвай на обиколка из града Елмор, за да се запознаеш с героите от “Невероятния свят на Гъмбол“, един от най-обичаните сериали на CN. Заселена от същества като фъстък, тиранозавър, тост, балон, облак и кактус, Елмор изглежда като най-необикновения град, който някога си виждал. Въпреки това, ако се вгледаш по-отблизо, вероятно ще забележиш, че животът в Елмор е много подобен на твоя.

mechoci

Ние, мечоците – Сезон 3

От 8-и януари – всеки делник в 18:30 ч.

Трима братя мечоци правят всичко по силите си да станат част от обществото на хората, като подражават на всички около тях. Проследи техните забавни приключения в най-новите епизоди по CN!

Веднъж, след злополука в гората, опасни животни отнемат дома на Мечоците. Друг път Мечоците  и техният приятел Клои предприемат пътуване с кола, за да гледат метеоритен дъжд. Белият, единственият с шофьорска книжка, е и отговорникът на групата, което се оказва по-трудно, отколкото той очаква. А пък в друга ситуация Панда, най-романтичният от братята, отива на мисия: да върне изгубения телефон на момичето на мечтите му... Всичко това и още много приключения с Мечоците те очакват през януари.

magimechove

Могъщите Магимечовe – Сезон 1

От 15-и януари – всеки делник от 17:30 ч.

Непохватните брат и сестра Вамбър и Прохаяс ръководят бизнес за воини под наем. Воините са винаги готови да поемат нови мисии, използвайки техните верни магимечове – мистични оръжия, които могат да накарат неща като муха и семена да помогнат на тези, които ги използват, да спечелят битките си. С магимечовете си, жизненоважни за техния успех, Вамбър и Прохаяс се отправят на околосветско приключение, за да се сдобият с още мечове, които да добавят към своята колекция.

В новите епизоди воините се стремят да контролират новите мечове. Наети са от мистериозна жена в гората и дори се връщат обратно в училище, защото се оказва, че не са успели да получат дипломите си преди това!

eivandiy

Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу – Сезон 1

От 15-и януари – всеки делник от 17:30 ч.

Сериите разказват за приключенията на Айвъндоу, младият принц на гората, чийто баща Могъщият Стаг го изпраща на мисия да търси магическото Златно перо на безстрашния Крал Орел. Айвъндоу и неговият отдаден оръженосец, малка синя птица на име Бърт, откриват по пътя нови, тайнствени места и много необикновени същества из гората.


BOOMERANG

Най-добрите приятели на Boomerang

От 6-и януари – всеки ден от 16:30 ч.

Boomerang празнува Международния ден на прегръдката на 21-и януари. Няма нищо по-успокоително от една прегръдка. Денят на прегръдката те приканва да притиснеш силно в гърдите си някого, на когото държиш. Толкова е чудесно! Специални епизоди с Дороти, Кучето Пат, Мистър Бийн, Мис Муун и Скуби Ду.

The Happos Family

The Happos Family – Сезон 2

От 22-ри януари – от поденелник до четвъртък от 15:00 ч.

Хипопотамското семейство живее в оградено пространство в европейски сафари парк. Сутрин паркът е отворен за хора – посетители, които карат покрай хипопотамите, снимат ги как се въргалят в калта, мързелуват покрай басейна или си поспиват под сенките на някое дърво. Но когато и последната кола напусне сафари парка и портите са затворени за всички посетители, хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямка и се обличат изискано.

 

Препоръчваме ви още:

Живот като на кино

"Тайната на Коко" и на приятното изживяване

Две вълшебни детски книжки

 

Последно променена в Четвъртък, 21 Декември 2017 16:20

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам