Подаръци за децата от приемни семейства

С много специални изненади и забавления фондация За Нашите Деца посрещна дългоочаквания Дядо Коледа с малчуганите, за които се грижат любвеобилните приемни семейства.

Празненството бе изпълнено с много емоции, игри и щастливи детски усмивки. Децата се срещнаха с Дядо Коледа и се забавляваха на катерушките в детски център в столицата, а по-големите играха боулинг, заедно с приемните си родители и екипа на фондацията. За всички имаше подаръци, безвъзмездно дарени от Ситибанк, които за трета поредна година сбъдват коледните мечти на деца, подкрепяни от фондацията. deca3

Запалени от разказите на приемните родители и общуването с децата, представители на персонала на детския център разпитваха как да станат доброволци към организацията.

Екипът на фондация „За Нашите Деца“ е щастлив, че тези деца няма да посрещнат най-светлия празник зад стените на институциите, а ще се радват на топлота и семеен уют.
deca4
Фондация „За Нашите Деца” е създател на първия в България Център по приемна грижа. В него екип от специалисти набира, обучава и подкрепя кандидат-приемни и приемни семейства, приютили в дома си деца, които не могат да живеят в родното си семейство. Освен експертна подкрепа, семействата получават регулярно и други различни видове помощ: еднократна финансова помощ при настаняване на дете, ежемесечна финансова помощ, материална подкрепа, организиране на празници по различни поводи (рожден ден, Коледа, 1-ви юни), обезпечаване включването на приемните деца в социализиращи дейности и рехабилитация при необходимост. Към края на ноември т.г. 37 деца живеят в подготвени и подкрепяни от нас приемни семейства.


Препоръчваме ви още:

Тази Коледа чудесата правите вие

Учим децата на благотворителност

В подкрепа на „Българската Коледа“

Последно променена в Сряда, 20 Декември 2017 09:00
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

8 часа насаме със себе си

8 часа насаме със себе си

28 Дек, 2018 Възпитание

Пожелайте им лош късмет

Пожелайте им лош късмет

04 Ян, 2019 Образование

Обещайте си

Обещайте си

31 Дек, 2018 Истории

Зодиак 2019

Зодиак 2019

03 Ян, 2019 Забавно

Даровете на родителството

Даровете на родителството

30 Дек, 2018 Отношения

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам