logomamaninjashop

Първи участници в кампанията "Тази Коледа чудесата правите вие"

Дванадесет социално отговорни компании вече подготвят интересни инициативи, с които ще приютят коледния дух. Весело настроение и доброта, през най-празничния месец от годината, ще помогнат на новородени бебета в риск да не започват живота си зад стените на домове за изоставени деца.

Първите участници в петото издание на „Тази Коледа чудесата правите вие“ на фондация „За Нашите Деца“ са: Deichmann, BRITANICA - филиал Люлин, Адвокатска кантора Пенков-Марков и партньори, Sutherland global, Профи кредит, Kreston Bulmar, ING Bank, Abrites, Компас, Кика Бу, Порше София Изток и BOLD fashion.

Те избраха по една от дванадесетте различни идеи за коледна забава. Три организации ще наберат средства чрез „Вкусът на Коледа“, две чрез „Кино в офиса“, а други две избраха традиционния „Коледен базар“.

tazi Koleda

Всички тези компании са обединени от една обща кауза – да помогнат на повече деца да живеят със своите родители и да имат шанс за щастливо детство и достойно развитие. Каузата на кампанията е превенция на раздялата, защото единствено семейството може да даде уюта и подкрепата нужни за развитието на едно дете. С набраните средства от кампанията, екипът на фондацията ще подкрепи семейства още в родилното отделение, за да не се разделят с децата си и да ги дарят с щастливо детство.

Ако сте социално отговорна организация, и искате да помогнете на деца в риск и техните родители, посетете сайта на кампанията и разгледайте списъка с предизвикателства, които доказват, че да правиш добро е лесно и може да бъде много забавно. На сайта ще откриете и пакет с необходимите, за организирането на всяка от инициативите, материали.

Станете част от коледната кампания като заявите участие на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да успеем заедно да сбъднем мечтата на стотици деца за семейство!


Препоръчваме ви още:

Тази Коледа чудесата правите вие
За да няма деца "от дом"
Седмици на осиновяването

Последно променена в Вторник, 05 Декември 2017 08:45

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам