Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Вълнуващи изпълнения във "Вечер на добродетелите"

Вечер на добродетелите 2017 ще зарадва гостите си с вълнуваща програма и неповторими изпълнения

Осмото издание на Вечер на добродетелите ще се проведе на 23-и октомври 2017, в Sofia Event Center, от 19:30. То ще зарадва гостите си с разнообразна програма, която ще донесе наслада за всички сетива!

Водещи на събитието ще бъдат популярните и обичани актьори Елена Петрова и Кирил Ефремов.

Елена Петрова

„За мен е прекрасно, че мога да бъда съпричастна към "Вечер на добродетелите"! Знам, че тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно, както казва Питър Пан! Хората, които работят, и щедростта на гостите на тази вечер са тези, които носят надежда и вяра!“ – казва Елена Петрова.

Каузата на тазгодишната Вечер на добродетелите е играта, защото след любовта и сигурността, тя е най-добрият стимул за развитието на едно дете. Играта е ключовият начин, чрез който децата в ранна възраст /0-7 години/ опознават света и учат. С набраните средства фондация „За Нашите Деца“ ще реализира програмата „Аз играя и мечтая“, с която ще насърчи развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова семейна среда, и ще укрепи връзката с възрастните, които се грижат за тях.

Кирил Ефремов

„За мен играта е начин да виждам и опознавам света. Докосна ме каузата на Фондация „За Нашите Деца“ и се вълнувам, че ще стана част от събитието „Вечер на добродетелите“. Защото вярвам с цялото си сърце, че ние трябва да бъдем промяната, която искаме да видим в света около нас.“ – допълва Кирил Ефремов.

Разнообразната програма, която включва участия от световноизвестни български артисти, ще пренесе гостите на събитието в прекрасния свят на изкуството и ще предизвика размисли за това как всеки от нас може да допринесе за по-доброто общество, в което децата растат в сигурна семейна среда.

Сред участниците във Вечер на добродетелите 2107 са:

Марио Хосен

Марио Хосен, наричан „българският Паганини“. Той ще се включи ексклузивно в програмата и ще разкаже със своята цигулка история, която ще докосне и най-тънката струна на всяка душа.

Валери Иванов – Жокера ще демонстрира световно ниво на илюзионисткото изкуство и ще накара дори скептиците да повярват в магията.

Миро, със своя харизматичен и дълбок глас, ще събуди мечти за емоционални пътешествия, дори отвъд върха на планината.

Калин Вельов и Funky Miracle ще представят многообразие от стилове - фънк, рок, джаз, соул, фюжън, които се открояват с невероятен ритъм и фънки звучене!

Вечер на добродетелите винаги носи и приятни изненади: гостите ще бъдат въвлечени в главната роля на музикални звезди, които ще пресъздадат добре познат рефрен на детска песен в нов аранжимент и с много нов заряд!

Миро

„Вечер на добродетелите“ е неповторимо преживяване, което ще донесе наслада за всички сетива на своите гости. Станете част от магията на Вечер на добродетелите 2017!

Можете да заявите вашето присъствие като дарите сумата от 150 лв. (€77) на интернет страницата на фондацията.

Препоръчваме ви още:

Вечер на добродетелите 2017 
Майчица 
За да няма деца "от дом"

Последно променена в Понеделник, 16 Октомври 2017 15:58
Прочетена 282 пъти
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Апелът на една майка

Апелът на една майка

09 Фев, 2018 Здраве

Моля ви, тръгнете си!

Моля ви, тръгнете си!

14 Фев, 2018 Отношения

Мамо, живей си живота!

Мамо, живей си живота!

27 Ян, 2018 Възпитание

Така, както всички мъже правят

Така, както всички мъже правят

03 Фев, 2018 Отношения

Мразя разходките

Мразя разходките

12 Фев, 2018 Забавно

Гавраджии

Гавраджии

23 Фев, 2018 Забавно

Образова ли ни образованието?

Образова ли ни образованието?

23 Фев, 2018 Образование

Какво се чува в Космоса

Какво се чува в Космоса

23 Фев, 2018 Актуално

Ние, несръчните

Ние, несръчните

23 Фев, 2018 Истории

Facebook