Как светът купува, взема назаем или инвестира

Фундаменталната промяна в начина, по който работят финансите, ще се дискутира по време на Международния форум NEXT DIFI 2017, който ще събере на едно място банки, застрахователи, финансисти, финтех компании, експерти и стартъпи.

Все по-често финансовите институции използват дигитални инструменти и създават специални звена за изучаване и подобряване на потребителското преживяване, за да останат конкурентноспособни на пазара. Утвърдените брандове във финансовия сектор полагат значителни усилия, за да направят своите услуги възможно най-модерни и удобни за потребителите. В началото на годината беше обявено, че 7 от най-големите европейски банки се обединяват за създаването на обща финансова платформа за международна търговия, базирана на блокчейн технологии. В инициативата участват Deutsche Bank, HSBC, KBC, Natixis, Rabobank, Societe Generale и UniCredit. Тези банки са подписали меморандум за сътрудничество, в рамките на което е договорена съвместната разработка на платформата и извеждането на пазара на продукт наречен Digital Trade Chain (DTC). В програмата на NEXT DIFI 2017 е включена специална дискусия, посветена на Блокчейн технологиите във финансовата сфера.  
NEXT DIFI 2017

Решенията стават все по-персонализирани и включват мобилни устройства и социални мрежи, но се преследва висока степен на надеждност и сигурност на услугата. Експертите гости на NEXT DIFI 2017 ще коментират теми, свързани с въвеждането на нови технологии и тяхната сигурност. За кибер сигурността в застраховането на NEXT DIFI 2017 ще говори Михаил Николов от Евроинс. Специален гост говорител на форума ще е Ноеми Пап - главен съветник дигитализация и продажби на дребно към Европейската банкова федерация. Ноеми води дигиталното банкиране и е програмен лидер на проекти, свързани с актуални дигитални въпроси като клауд технологии, е-идентификация и др. Преди да се присъедини към ЕБФ, Ноеми е работила 2 години в консутантска фирма за международни отношения и публични въпроси в Брюксел.

Международният форум NEXT DIFI 2017 - Digital Finance, FinTech, InsureTech & Banking Innovation Forum ще събере лидерите в сектора на 29 септември 2017 г. в Софарма бизнес тауърс. На събитието ще присъстват гости от Белгия, Велкобритания, Унгария, Румъния, Чехия и България.

NEXT DIFI 2017 е еднодневна конференция, на която се срещат технологиите и финансовите услуги и отразява бързопроменящите се начини, по които светът купува, взема назаем или инвестираПовече за събитието може да откриете тук.


Препоръчваме ви още:

Мъжете, жените и парите 
Ученикът и джобните 
Защо помагаме финансово на порасналите си деца

Последно променена в Четвъртък, 28 Септември 2017 15:18
Прочетена 492 пъти
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Има ли място за бебе?

Има ли място за бебе?

15 Май, 2018 Отношения

Децата ни пречат!

Децата ни пречат!

19 Май, 2018 Истории

Когато не става, не става

Когато не става, не става

28 Апр, 2018 Отношения

Село за млади хора

Село за млади хора

05 Май, 2018 Истории

Не яж, поти се и обличай!

Не яж, поти се и обличай!

14 Май, 2018 Забавно

Facebook

Hi, Granny :) #mamaninja #grandson #babybobby

A post shared by Maria Peeva (@mimipeeva) on

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Съгласен съм