logomamaninjashop

Коледа по никое време

 

Фондация „За Нашите Деца“ стартира кампания за редовно индивидуално дарителство – „Коледа по никое време“.

В масовите представи дарителството е сезонна работа – обичайно по Коледа, по-малко – по Великден. Твърде рядко през останалата част от годината хората усещат необходимостта да помогнат. А децата в риск не могат да чакат до Коледа! Те се нуждаят от подкрепа и грижа всеки ден от годината.

В най-летния месец - август, фондация „За Нашите Деца“ започва кампания „Коледа по никое време.“ Защото всеки ден може да е ден за положителна промяна, а децата в риск се нуждаят от подкрепа сега и не могат да чакат до Коледа.

Кампанията „Коледа по никое време“ е част от програмата за индивидуално дарителство Re:Дарител, която дава възможност на всеки да подкрепи най-чистата и светла кауза – щастието на нашите деца. 

Не е нужно човек да е милионер, за да бъде Re: Дарител. Знаете ли, че само 10 лева, дарявани ежемесечно в продължение на една година, осигуряват 6 посещения при рехабилитатор на дете с увреждане или трудности в развитието?

Малките, но регулярни дарения могат да създадат стабилна и щастлива среда за всяко дете. В това са убедени много популярни лица, които повярваха в каузата на „За Нашите Деца“ и се ангажираха да са посланици.

Съмишленици и посланици на програмата Re:Дарител са: Ана Пападополу, Благой Цицелков, Георги Тошев, Захари Бахаров, Йоана Буковска, Йоанна Драгнева, Калин Вельов, Магдалена Малеева, Орлин Павлов и Сесил Каратанчева.

Екипът на Фондация „За Нашите Деца“ вярва, че всяко дете трябва да получи шанс да расте в сигурна семейна среда, че когато са умножени, малките действия могат да доведат до големи промени в съдбите на стотици деца и семейства в нужда.

Присъединете се и станете част от общността RE:Дарител. Посетете страницата в сайта на фондацията Re:Дарител, избере опцията „Стани Re:Дарител“, сумата, която да дарявате ежемесечно и попълнете формата за контакт.

  

Вече 25 години „За Нашите Деца“ години неотлъчно следва своята мисия всяко дете да прекара първите и най-важни години от своя живот в семейна среда, а не в изолацията на социалните домове. Над 10 000 са децата и семействата, подкрепени от фондацията през този период.

Още за дейността на фондация "За Нашите Деца" можете да прочетете в:

109 деца спасени от изоставяне 
Безплатно обучение за родители от фондация "За Нашите Деца"
Фондация "За Нашите Деца" откри нова комбинирана площадка

Последно променена в Вторник, 01 Август 2017 14:10

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам