Пикник за децата от Центъра по приемна грижа

Как по-добре да изпратим работната седмица, освен с пикник с деца, много слънце и смях?

Точно така избраха да прекарат петъка си служителите на L'Oréal Bulgaria. Козметичният гигант покани на пикник в парка „Гео Милев“ приемни деца и родители от Центърa по приемна грижа към фондация „За Нашите Деца“ и всички заедно изпратиха горещата работна седмица в игри и смях. Деца и възрастни се забавляваха с много настроение в три работилнички, организирани като част от събитието.

В работилничката за игри доброволците от L'Oréal и децата се запознаха с модерни образователни играчки. Те ще бъдат дарени на новия Комплекс за ранно детско развитие. Този тип играчки са много важни за детското интелектуално развитие. Те развиват различни способности у подрастващите - координация, логика, сетивност, съобразителност, реакция, познавателни умения.

В работилничката за гозби служители на компанията приготвиха вкусни и здравословни сандвичи, на които нито едно дете не може да устои.


20180393 1410731779010099 1816451993 o


Най-голям интерес сред малки и големи предизвика работилничката за рисунки. Със специални боички доброволците от L'Oréal превърнаха някои от децата в истински анимационни и приказни герои. Някои от тях дори се оставиха в творческите ръце на малчуганите – истинска забава за малките. Всички заедно изработиха уникални майсторски платна и рисунки, с които ще бъде декориран новият Комплекс. Доброволците на L'Oréal изненадаха семействата с разнообразни подаръци, сред които аксесоари за спортни игри и козметични продукти.

20196437 1410731615676782 1500785947 o

Пикникът е част от ежегодната доброволческа кампания на L'Oréal – Citizen Day, която се провежда за осма поредна година и показва ангажираността и солидарността на компанията към обществено значими каузи, които всяка година служителите подпомагат лично. С него фондация „За Нашите Деца“ и козметичният гигант стартираха ключово партньорство в подкрепа на приемната грижа. Събитието бе и в подкрепа на каузата на фондацията за разкриване на съвременен Комплекс за ранно детско развитие, който ще предоставя интегрирани социално-здравни и образователни услуги на деца и семейства. L'Oréal ще дари за новия комплекс големи цветни платна и десетки нови образователни играчки, които са особено важни за развитието на деца, преживели емоционален стрес.

В Комплекса ще работя център за обществена подкрепа, център по приемна грижа, дневен център за деца с увреждания от 0 до 7 години и рехабилитационен блок.

Последно променена в Вторник, 18 Юли 2017 11:27
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Ти можеш всичко

Ти можеш всичко

18 Окт, 2018 Възпитание

Кога е вкусен бонбонът?

Кога е вкусен бонбонът?

18 Окт, 2018 Истории

Красиви хора

Красиви хора

17 Окт, 2018 Истории

Хазарт

Хазарт

17 Окт, 2018 Истории

Ева на третия етаж

Ева на третия етаж

17 Окт, 2018 Истории

Facebook

This look... #babybobby

A post shared by Maria Peeva (@mimipeeva) on

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам