Рок концерт събра средства за Детска къща на фондация „За Нашите Деца“

Над 2000 лева в подкрепа на Детска къща на фондация „За Нашите Деца“ успя да събере RockSchool с концерт под открито небе!

В „Борисовата градина“ в София се събраха любители на рок музиката и приятели на фондация „За Нашите деца“ и RockSchool. Имаше разнообразни изпълнения от малки и по-големи музиканти любители. Чуха се кавър версии на любими песни на the Clash, Michael Jackson, Steve Vai, Сигнал, Red Hot Chili Peppers, Sublime, Nightwish и the Police. Най-малките музиканти показаха таланта си с изпълнения на класическа китара, цигулка и електрическа китара. Част от по-големите ученици на RockSchool разтресоха дърветата в парка с по-тежко звучене от репертоара на Pantera, Slipknot, Led Zeppelin и Godsmack! Над 40 изпълнители минаха през сцената по време на рок маратона, който продължи над 4 часа!

Фондация „За Нашите Деца“ благодари на всички участници в концерта - на екипа на училището, на талантливите изпълнители и на всеотдайната публика! С дарените средства ще бъдат закупени храна и консумативи за децата. Детска къща е място, където бебета лишени от родителски грижи, могат да получат необходимите грижи и внимание в сигурна, близка до семейната среда. Целта е престоят им да не надвишава 6 месеца, до намирането на трайно решение за бъдещето – връщане отново у дома, настаняване при близки и роднини, осигуряване на приемно семейство или осиновяване.

Последно променена в Вторник, 27 Юни 2017 16:42
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Ти можеш всичко

Ти можеш всичко

18 Окт, 2018 Възпитание

Кога е вкусен бонбонът?

Кога е вкусен бонбонът?

18 Окт, 2018 Истории

Красиви хора

Красиви хора

17 Окт, 2018 Истории

Хазарт

Хазарт

17 Окт, 2018 Истории

Ева на третия етаж

Ева на третия етаж

17 Окт, 2018 Истории

Facebook

This look... #babybobby

A post shared by Maria Peeva (@mimipeeva) on

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам